Vetenskapens Hus

Vetenskapens Hus

Design: David Regestam, Wingårdh Arkitektkontor
Location: Luleå, Sweden

Photo: Åke E:son Lindman

Luminaire: Nikko Table

"Vetenskapens Hus" is a former post office in Luleå originally drawn by Lars-Erik Lallerstedt and has now been transformed into an experience, education and meeting center.

In order to preserve the original feel and bespoke details of the building, Nikko was customized in a brass appearance.

Vetenskapens Hus

Vetenskapens Hus

Design: David Regestam, Wingårdh Arkitektkontor
Location: Luleå, Sweden

Photo: Åke E:son Lindman

Luminaire: Nikko Table

"Vetenskapens Hus" is a former post office in Luleå originally drawn by Lars-Erik Lallerstedt and has now been transformed into an experience, education and meeting center.

In order to preserve the original feel and bespoke details of the building, Nikko was customized in a brass appearance.

Vetenskapens Hus

Vetenskapens Hus

Design: David Regestam, Wingårdh Arkitektkontor
Location: Luleå, Sweden

Photo: Åke E:son Lindman

Luminaire: Nikko Table

"Vetenskapens Hus" is a former post office in Luleå originally drawn by Lars-Erik Lallerstedt and has now been transformed into an experience, education and meeting center.

In order to preserve the original feel and bespoke details of the building, Nikko was customized in a brass appearance.

Vetenskapens Hus

Vetenskapens Hus

Design: David Regestam, Wingårdh Arkitektkontor
Location: Luleå, Sweden

Photo: Åke E:son Lindman

Luminaire: Nikko Table

"Vetenskapens Hus" is a former post office in Luleå originally drawn by Lars-Erik Lallerstedt and has now been transformed into an experience, education and meeting center.

In order to preserve the original feel and bespoke details of the building, Nikko was customized in a brass appearance.

Vetenskapens Hus

Vetenskapens Hus

Design: David Regestam, Wingårdh Arkitektkontor
Location: Luleå, Sweden

Photo: Åke E:son Lindman

Luminaire: Nikko Table

"Vetenskapens Hus" is a former post office in Luleå originally drawn by Lars-Erik Lallerstedt and has now been transformed into an experience, education and meeting center.

In order to preserve the original feel and bespoke details of the building, Nikko was customized in a brass appearance.

Vetenskapens Hus

Vetenskapens Hus

Design: David Regestam, Wingårdh Arkitektkontor
Location: Luleå, Sweden

Photo: Åke E:son Lindman

Luminaire: Nikko Table

"Vetenskapens Hus" is a former post office in Luleå originally drawn by Lars-Erik Lallerstedt and has now been transformed into an experience, education and meeting center.

In order to preserve the original feel and bespoke details of the building, Nikko was customized in a brass appearance.

Vetenskapens Hus

Vetenskapens Hus

Design: David Regestam, Wingårdh Arkitektkontor
Location: Luleå, Sweden

Photo: Åke E:son Lindman

Luminaire: Nikko Table

"Vetenskapens Hus" is a former post office in Luleå originally drawn by Lars-Erik Lallerstedt and has now been transformed into an experience, education and meeting center.

In order to preserve the original feel and bespoke details of the building, Nikko was customized in a brass appearance.

Vetenskapens Hus

Vetenskapens Hus

Design: David Regestam, Wingårdh Arkitektkontor
Location: Luleå, Sweden

Photo: Åke E:son Lindman

Luminaire: Nikko Table

"Vetenskapens Hus" is a former post office in Luleå originally drawn by Lars-Erik Lallerstedt and has now been transformed into an experience, education and meeting center.

In order to preserve the original feel and bespoke details of the building, Nikko was customized in a brass appearance.