Östra Barnsjukhuset

Östra Barnsjukhuset

Design: White Arkitekter
Location: Stockholm, Sweden

Photo: Jan Töve

Luminaire: Custom

Commissioned by Queen Silvias foundation for children- and youth hospitals, White arkitekter set about to create an atmosphere which would decrease the feeling of exposure in an already exposed environment.

By working closely within the fields of lighting design and interior architecture, the project aims to challange standardized health environments.

Östra Barnsjukhuset

Östra Barnsjukhuset

Design: White Arkitekter
Location: Stockholm, Sweden

Photo: Jan Töve

Luminaire: Custom

Commissioned by Queen Silvias foundation for children- and youth hospitals, White arkitekter set about to create an atmosphere which would decrease the feeling of exposure in an already exposed environment.

By working closely within the fields of lighting design and interior architecture, the project aims to challange standardized health environments.

Östra Barnsjukhuset

Östra Barnsjukhuset

Design: White Arkitekter
Location: Stockholm, Sweden

Photo: Jan Töve

Luminaire: Custom

Commissioned by Queen Silvias foundation for children- and youth hospitals, White arkitekter set about to create an atmosphere which would decrease the feeling of exposure in an already exposed environment.

By working closely within the fields of lighting design and interior architecture, the project aims to challange standardized health environments.

Östra Barnsjukhuset

Östra Barnsjukhuset

Design: White Arkitekter
Location: Stockholm, Sweden

Photo: Jan Töve

Luminaire: Custom

Commissioned by Queen Silvias foundation for children- and youth hospitals, White arkitekter set about to create an atmosphere which would decrease the feeling of exposure in an already exposed environment.

By working closely within the fields of lighting design and interior architecture, the project aims to challange standardized health environments.

Östra Barnsjukhuset

Östra Barnsjukhuset

Design: White Arkitekter
Location: Stockholm, Sweden

Photo: Jan Töve

Luminaire: Custom

Commissioned by Queen Silvias foundation for children- and youth hospitals, White arkitekter set about to create an atmosphere which would decrease the feeling of exposure in an already exposed environment.

By working closely within the fields of lighting design and interior architecture, the project aims to challange standardized health environments.